برترین شکلات های بلژیکی و شکلات فروشی های بروکسل

به گزارش مجله خبری تیرول، شکلات سازی های بلژیک بیش از یک قرن است که به این کار مشغول هستند و در مرکز بلژیک بیش از هر شهر دیگری روی کره زمین کارخانه شکلات سازی وجود دارد. بروکسل را می توان بهشت عاشقان شکلات توصیف کرد اما به فواره های شکلاتی وسوسه برانگیز در مغازه های مرکز شهر بسنده نکنید و این مطلب را بخوانید تا شما را برای چشیدن طعم برترین شکلات های بروکسل شما هدایت کنیم.

برترین شکلات های بلژیکی و شکلات فروشی های بروکسل

1. مزون پیر مارکولینی

برترین شکلات سازی شهر را می توان پیر مارکولینی (Pierre Marcolini) دانست. پیر مارکولینی در بلژیک کم از یک اسطوره ندارد. او تنها کسی است که دانه های کاکائوی فرآوری نشده را شخصاً انتخاب و برشته می نماید. در مزون پیر مارکولینی (Maison Pierre Marcolini) در محله سابلون (Sablon) مشتری ها می توانند شکلات هایی از سراسر جهان، از ساحل عاج تا کوبا، را با طعم تلخ قوی بیابند که همانند جواهر بسته بندی شده اند.

2. بلواس

اگر به گلوتن حساسیت دارید اما همچنان شیفته شکلات هستید، به سراغ بلواس (Belvas) بروید. این شکلات مثل معجزه می ماند، ارگانیک، ارزان، بدون گلوتن و حتی بدون شکر است. شاید باورش کمی برایتان سخت باشد اما این شکلات سازی اولین تولیدی ارگانیک در شمال اروپا است و شکلات های آن از انواع شکلات های بلژیکی تلخ و شیری نرم ساخته شده اند که در دهان آب می شوند و تا به امروز جوایز مختلفی را از آن خود نموده اند.

3. پسیون شکلات

شکلات حواس انسان را به !کار می گیرد. برترین نوع آن باید طوری باشد که ظاهر آن مثل ساتن براق بدرخشد، عطرش هوا را پُر کند و طعمش حس خوشایند عمیقی به فرد بدهد. جوهره پسیون شکلات (Passion Chocolat) که ماسیمو اوری (Massimo Ori) خالق آن شناخته می گردد، شور و عشق در فرآیند ساخت آن است. هیچ گونه مواد نگهدارنده، عصاره یا کنسانتره در این جا یافت نمی گردد؛ همه چیز خالص و به طور فوق العاده ای متعادل شده است. شکلات تلخ 85 درصدی آن بدون احساس طعم تلخی در دهان آب می گردد و بیسکوییت پرالین آن ترکیب سحرآمیزی از آجیل و کارامل دارد که طعم آن فراموش نشدنی خواهد بود. حس چشایی شما در پسیون شکلات ماجراجویی را تجربه خواهد نمود.

4. گالر شکلاتیر

ژان گالر (Jean Galler) پسر یک نانوا بود که اولین شکلات فروشی خود را در سن 21 سالگی باز کرد اما امروز با ترکیب متحیرکننده طعم شکلات هایش در گالر شکلاتیر (Galler Chocolatier) شناخته می گردد. با ترکیب شکلات سفید با مارزیپان و پسته، ترافل های تمشک و پرالین های تهیه شده از خمیر بادام و پرتقال می توان گفت گالر دست کمی از یک نابغه ندارد. بعلاوه گیفت باکس های مجذوب کننده و ماکارون های خوشمزه در فروشگاه مشتری ها را به خود خیره می نماید.

5. فدریک بلوندیل

شکلات سازی فدریک بلوندیل (Frederic Blondeel) را می توان دنج ترین جایی معرفی کرد که یک عصر دل انگیز را در آن سپری کنید و خوشمزه ترین هات چاکلتی که در زندگی داشته اید را بنوشید. فضای داخل آن مدرن اما همچنان گرم و صمیمی است. پرالین پشن فروت و ترافل های شکلاتی از چیزهای عجیب مثل انگور فرنگی سیاه را می توانید در این جا سفارش دهید و بستنی مخصوص و محبوب فدریک بلوندیل را هم امتحان کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 10 آبان 1402 بروزرسانی: 10 آبان 1402 گردآورنده: teroll.ir شناسه مطلب: 2357

به "برترین شکلات های بلژیکی و شکلات فروشی های بروکسل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برترین شکلات های بلژیکی و شکلات فروشی های بروکسل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید